Back to top

Angoltábor

Hely: 
Algyógy

Az IKE Angoltábort két korcsoportra osztva, gyerekek és fiatalok számára szervezzük. A rendezvény fő célja az angol nyelv informális gyakorlása kezdő, közép és haladó csoportokban. A tematikus foglalkozások és gyakorlatok mellé mindig könnyed és kötetlen programokat iktatunk be, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a tanulás mellett legyen helye a barátkozásnak, játéknak, sportnak, lelki növekedésnek.

Ifjúsági tábor 

Időpont: 2017. augusztus 13 - 19

Táborunk fő célja az angol nyelv informális gyakorlása kezdő, közép és haladó csoportokban. Délelőtt tematikus foglalkozásokon lesz alkalom gyakorolni a nyelvismeretet nyelvgyakorlatok és kötetlen beszélgetések segítségével. A csoportfoglalkozások során könnyed, lelkesítő, szinten tartó és szókincsbővítő gyakorlatok lesznek. Délután és este pedig vidám tevékenységek színesítik a programot. 
Mindemellett sportolásra, úszásra és esti tábortűzre is lehetőség lesz. A napot énekléssel és áhítattal kezdjük és a nap folyamán a különféle tevékenységek révén is törekszünk a közösségi élmény és keresztyén értékek ápolására. 

KOROSZTÁLY: 15 - 20 évesek

Gyerektábor

Időpnt: 2017. július 9 - 15

Fiatalon nyelvet tanulni csak játékosan, élvezhetően lehet. Ezért a gyerektáborunk programjának összeállításakor figyelembe vesszük a gyerekek életkorát, így a mozgás, dráma, kézműves foglalkozások és zene egyaránt helyet kap a tanulás mellett. Minden tevékenység angol nyelven folyik, angol anyanyelvű oktatók és munkatársak vezetésével. A célunk az, hogy a játékos foglalkozások során a gyerekek természetes módon mélyítsék, fejleszthessék nyelvtudásukat, életreszóló ismereteket és élményeket szerezve. 

KOROSZTÁLY: 10-14 évesek

INFÓK

TÁBOR ÁRA: 400 RON
A tábor ára magába foglalja a szállást és az ellátást, illetve a nyelvoktató tananyagot. Figyelembe vesszük a speciális étkezési igényeket is!

KEDVEZMÉNYEK: Visszatérő táborozóinknak és testvéreknek kedvezményes tábori részvételi díjat ajánlunk. Ha egy családból több gyerek is részt vesz a táborban, akkor minden testvér a kedvezményes áron táborozhat. 
• régi táborozó 380 RON
• testvérkedvezmény: 380 RON

ONLINE JELENTKEZÉS

Gyerektábor: http://www.ike.ro/regisztracio/gyerekangoltabor/
Ifjúsági tábor: http://www.ike.ro/regisztracio/tiniangoltabor/
A jelentkezés a tábori díj kifizetésével válik véglegessé.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

Gyerektábor: 2016. június 9.
Ifjúsági tábor: 2017. július 24.
A helyek száma korlátozott, ezért figyelembe vesszük a jelentkezés sorrendjét. (Nem kritérium az angol nyelvtudás!)

KONTAKT: 0745 500 472 - Veres Csaba

INFO: ike@ike.ro