Back to top

Impresii despre Easter Course

Transilvania a fost reprezentă de cinci tineri la workshopul Easter/EuroCourse organizat anul acesta în Børkop, Dania. La eveniment au participat tineri din 9 țări: Belgia, Dania, Finlanda, India, Ungaria, Malta, Islanda, Slovacia și România. Scopul evenimentului a fost acela de a oferi tinerilor oportunitatea de a se cunoaște între ei, de a-și împărtăși experiențele dobândite de-a lungul muncii de voluntariat și de leadership, a muncii cu tinerii.

Structura programului a fost una activă, cu o mulțime de jocuri, discuții, sarcini practice. Pe lângă asta, desigur s-a pus accentul și pe diversitatea culturală, astfel fiecare țară a avut de prezentat delicii culinare specifice. Programul a fost alcătuit totodată și din o mulțime de discuții prin care participanții și-au putut împărtășii părerea, gândurile, și s-au putut chiar ruga, cânta, juca împreună. 

Participanții din Transilvania spun că cel mai mult le-a plăcut faptul că după eveniment au rămas cu o mulțime de prieteni noi, experiențe inedite și informații utile.