Back to top

Programe

Easter Course este un eveniment organizat liderilor organizaţiilor de tineret care fac parte din comunitatea European Fellowship. Evenimentul care ţine o săptămână adună coordonatori,  reuneşte lideri care învaţă, se dezvoltă şi se distrează împreună.

Change Direction! YMCA Festival este acel program de vară la care asistă mai mult de 1000 de tineri care au ocazia de a participa la diferite activități cum ar fi: studii biblice, workshopuri, dezbateri, concerte.

Seria de evenimente marca #refo500 a fost creată cu scopul de a vorbi despre reforma protestantă și importanța acesteia, chiar și în prezent, pe limba tinerilor cu ajutorul unor mici evenimente, flashmoburi, manifeste.

Scopul reuniunulor Generális Konvent Ifjúsági Bizottság (GeKIB) este de a aduna preoţi şi voluntari care lucrează cu tinerrii maghiar din întregul Bazin Carpatic. Evenimentul oferă oportunitatea de a discuta, a face schimb de idei și de a clădii relații de cooperare.

Festivalul de tineret Csillagpont este organizat la fiecare doi ani și la care participă mii de tineri veniți din diferitele locuri ale lumii.

Debrecen

”Égjen a láng” Festival de Muzică Creştină de Anul Nou a fost organizat prima dată în 2010 la Târgu-Mureş.  De atunci evenimentul a devenit o mişcare muzicală, au apărut noi formaţii de muzică creştină, s-au format comunităţi, totul datorită puterii de coeziune a muzicii. 

Tabăra de ghitară este adresată acelor tineri ce doresc să învețe sau să-și îmbunătățească cunoștințele în ceea ce privește jocul la chitară. Participanții unt structurați în mai multe grupe în funcție de nivelul de cunoștințe, iar fiecare grup are un instructor propriu.

Algyógy

Anual, Centrul de Tineret din Geoagiu se transformă într-o mare școală lingvistică. Împărțite pe două grupe în funcție de vârstă - copii și tineri - taberele de engleză sunt un mijloc extraordinar de a învăța prin instrumente nonformale și prin joacă și conversații reale limba engleză.

Workshopul conceput pentru formarea și instruirea voluntarilor constă în patru seminarii a câte 4 zile, ce sunt clădite de-a lungul a trei teme fundamentale: cunoașterea de sine, relații și comunicare, roluri de grup și munca de tineret.

˝Várom az Urat˝ Festival de Muzică Creștină este organizat anual în perioda Crăciunului. Scopul evenimentului este să ne ofere oportunitatea de a ne pregăti trup și suflet pentru sărbătorile de Crăciiun.

Cluj-Napoca