Angol Tábor

;

Welcome to the English CAMP

Az IKE Angol tábort két korcsoportra osztva, gyerekek és fiatalok számára szervezzük. A rendezvény fő célja az angol nyelv informális gyakorlása kezdő, közép és haladó csoportokban. A tematikus foglalkozások és gyakorlatok mellé mindig könnyed és kötetlen programokat iktatunk be, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a tanulás mellett legyen helye a barátkozásnak, játéknak, sportnak, lelki növekedésnek.

Gyerektáborunk programjának összeállításakor figyelembe vesszük a gyerekek életkorát, így a mozgás, dráma, kézműves foglalkozások és zene egyaránt helyet kap a tanulás mellett. Minden tevékenység angol nyelven folyik, angol anyanyelvű oktatók és munkatársak vezetésével. A célunk az, hogy a játékos foglalkozások során a gyerekek természetes módon mélyítsék, fejleszthessék nyelvtudásukat, életre szóló ismereteket és élményeket szerezve.

Az ifjúsági angol tábor során délelőtt tematikus foglalkozásokon lesz alkalmad gyakorolni nyelvismeretedet nyelvgyakorlatok és kötetlen beszélgetések segítségével. A csoportfoglalkozások során könnyed, lelkesítő, szinten tartó és szókincsbővítő gyakorlatok lesznek. Délután és este pedig vidám programokra számíthatsz. Mindemellett sportolásra, úszásra és esti tábortűzre is lehetőség lesz. A napot énekléssel és áhitattal kezdjük, és a nap folyamán a különféle tevékenységek révén is törekszünk a közösségi élmény és keresztyén értékek ápolására.

Az angol tábor képekben

Legközelebbi rendezvény