Fit7 – Fiatal tanítványok hete bemutatónapok

szept 29, 2023 | Beszámolók

Fit7 – Fiatal tanítványok hete bemutatónapok

Június folyamán három településen volt lehetőségünk bemutatni a közönségnek a Fit7 (Fiatal Tanítványok Hete) – Benne vagy?! című kiadványunkat. Június 11-én Sepsiszentgyörgyön, 17-én Kolozsváron, 16-án pedig Marosvásárhelyen került sor a bemutatónapokra.

Aki nem tudná, hogy miről is van szó, annak most elmondjuk. 2021 nyarán, az IKE elnökségben megfogant egy új projektnek a terve: mi lenne, ha a KOEN Vakációs Bibliahét mintájára megalkotnánk egy hasonló programot, amely a kátés-ifis korosztályt célozza meg. A munkafolyamat 2022 tavaszán indult Fit7 néven (Fiatal Tanítványok Hete). Az IKE megbízásából egy 12 főből álló munkacsoporttal kezdtük el szerkeszteni az első kiadvány, amely idén már kézzel fogható segédanyag volt több egyházmegyei táborban is.

A bemutatónapok célja a könyv, valamint az online elérhető segédanyagok bemutatása volt. A szerzők és a megvalósításban résztvevő munkatársak jóvoltából a 130 résztvevő részletesebb betekintést kapott nem csupán a kiadvány szerkezetébe, de a munkafolyamatba is.

Tervünk, hogy a következő években bővítsük a segédanyagok sorát hasonló kiadványokkal.

Köszönjük a Communitas Alapítvány támogatását.

Szerző: IKE