MEGÚJULT AZ ALGYÓGYI IFJÚSÁGI KÖZPONT ÉPÜLETÉNEK BELSEJE

ápr 14, 2018 | Aktuális, Beszámolók

MEGÚJULT AZ ALGYÓGYI IFJÚSÁGI KÖZPONT ÉPÜLETÉNEK BELSEJE

A húsvéti ünnepet követő héten 21 önkéntes segítségével felújítási munkálatokat végeztünk az Algyógyi Ifjúsági Központban.

Az észak-írországi Kilbride Presbyterian Church gyülekezetéből érkezett vegyes korosztályú önkéntes csapatot Steve Kennedy lelkész vezette. A csapatban szakemberek is voltak, segítségükkel 4 szoba teljesen megújult. Új álmennyezetet szereltek fel, modern világítótesteket építettek be és a régi, elhasználódott padlóra helyezték le az új, korszerű, kopásálló laminált padlót.

A fiatalokból álló lelkes kis csapat szorgalmasan végezte el a rá bízott munkát. Pár nap alatt a központ belső falait lefestették, és segítettek a takarításban is. Az önkéntes munka minden reggel egy rövid áhitattal és imával kezdődött.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy ebben a felújítási munkában a Kilbride gyülekezete partnerünkké vált. Isten áldását kívánjuk a gyülekezet életére és a csoport minden egyes tagjára. Az épület felújítása a fürdőszobákkal folytatódik majd. A már elvégzett és a továbbiakban tervezett felújítások költségeit az Ír Presbiteriánus Egyház Boys Brigade cserkészcsapatainak adományaiból, illetve a Kilbride Presbyterian Church adományából tudjuk megvalósítani. Istené legyen a dicsőség, hogy ez az összefogás létrejött.

Szerző: Veres Csaba