SZERETETHÍD – JELENTKEZZ!

ápr 27, 2018 | Aktuális

SZERETETHÍD – JELENTKEZZ!

Erdélyben idén ötödik alkalommal hirdetjük meg a Szeretethidat, amelynek időpontja 2018. május 25–26. A Szeretethíd Kárpát-medencei Református Önkéntes Napok a Magyar Református Szeretetszolgálat 2009-ben indult programja.

Nagy örömünkre szolgálna, ha idén is minél több fiatal, IKE csoport illetve gyülekezet csatlakozna a programhoz. A Szeretethíd célja, hogy minél több településen mozgósítson önkénteseket, akik a közösségeikben végzett önkéntes szolgálat segítségével hidat építenek a generációk között, a segítségnyújtók és rászorulók, világ és társadalom, Isten és ember között.

Ebben a hídépítésben szeretnénk segíteni minden érdeklődőnek akár feladatok keresésével is. Ha még nincs csoportod, egy lakhelyedhez közel levő csoporthoz irányítunk.

Mit kell tennetek?

Keressetek egy önkéntes tevékenységet! Lehet ez egy idős néni udvarának rendbe rakása, kerítésfestés, faültetés stb. Ötleteket meríthetnek a Szeretethíd honlapjáról is (https://www.szeretethid.hu/2017-es-feladatok/). Amennyiben nem találtok feladatot, jelezzétek, és szívesen segítünk! Regisztrálni a www.szeretethid.hu honlapon, az Önkénteseknek menüpont alatt tudtok.
Természetesen egyéni jelentkezésre is van lehetőség, ebben az esetben az egyénileg regisztrálókból állítunk össze csapatokat. Ehhez szintén a  www.szeretethid.hu honlapon kell jelentkezni, és ezt követően mi segítünk önkéntes lehetőséget találni.
Amennyiben bármiben segíthetünk, hívjatok minket!

Építsük együtt a Szeretethidat a közösségeinkben és gyülekezeteinkben!

Koordinátor:

Veres Csaba

Telefonszám: 0745 500 472

E-mail: diakonia.cj.segito.misszio@gmail.com

Szerző: Erdélyi IKE